Gruppverksamhet

Konst, textil, musik är något av det som erbjuds.

OBS! NYA STRÄNGA CORONAREGLER IGEN! På grund av de nya stränga coronareglerna måste vi tyvärr återigen gå tillbaka till vårens regler och verksamhetstider. All gruppverksamhet är inställda till den 19/11, sedan får vi avvakta nya coronainstruktioner.

I våra olika gruppverksamheter möts vi med skaparlust och nyfikenhet. Konst, textil, musik är något av det som erbjuds. Håll utkik efter program och datum. Gruppverksamheterna håller till på Västberga Gård, 1 trappa upp huvudbyggnaden.

När gruppverksamheterna börjar igen så planerar vi att återgå till dessa aktiviteter:
Bingo på måndagar kl 13 i stora huset/matsalen
Textilgrupp på torsdagar kl. 11-14  i stora huset 1 tr.
Vi tänker starta med tovning och spinning av ull, men du kan även ha egna textila projekt t.ex stickning, virkning, broderi. Vi har mycket material. Vi hjälper även till med att lappa och laga, sy i knappar i dina egna kläder
Vid frågor prata med Ingegerd eller Elisabeth Svedin 070-969 52 69, elisabeth@nygemenskap.org

 


Textilgruppen, torsdagar kl 11-14

 

Vi börjar hösten med ull-tema. Tovning, spinning med mera. Du som vill kan även sticka, virka, brodera. Vi har material. Det går också bra att lappa/laga/sy i knappar.

Vid frågor, kontakta Elisabeth Svedin, tel 0709-69 52 69.
E-post: elisabeth@nygemenskap.org


Konstgruppen, fredagar kl 10-14

 

Konstgruppen startar den 11/9. Just nu har vi paus i verksamheten på grund av de nya strängare coronabegränsningarna. Vi återkommer med information så fort det är möjligt.

Vid frågor, kontakta Elisabeth Svedin, tel 0709-69 52 69.
E-post: elisabeth@nygemenskap.org

 

Vill du hjälpa oss? Stöd oss gärna med ett bidrag: